
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی استان کرمانشاه با اشاره به معرفی کرمانشاه بهعنوان شهر خلاق غذا توسط یونسکو، از برنامه این اداره کل برای ثبت ملی ۱٠٠ غذای کرمانشاهی خبر داد.
جبار گوهری، سرپرست اداره کل میراث فرهنگی استان کرمانشاه از معرفی شهرهای خلاق سال ۲۰۲۱ توسط یونسکو خبر داد و اعلام کرد که کرمانشاه بهعنوان تنها نماینده ایران با نام شهر خلاق غذا در این فهرست قرار دارد. وی ضمن قدردانی از پیگیریهای شهرداری کرمانشاه در این زمینه، به رخداد اتفاقهای مهم در سالهای اخیر برای ثمر نشستن این موضوع اشاره کرد و گفت:
گوهری از شکلگیری تیمهای متعدد پژوهشی و گروههای مستندساز برای تهیه پرونده ثبتی غذاهای محلی استان کرمانشاه خبر داد و گفت:
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی استان کرمانشاه با اشاره به اهمیت گردشگری غذا بهعنوان شاخههای گردشگری، استان کرمانشاه را با قدمت تاریخی بسیار کهن بهلحاظ آداب و رسوم و تهیه غذاهای محلی از تنوع بینظیری برخوردار دانست.
در سالهای گذشته ۳۷ شهر در جهان در لیست شهرهای خلاق معرفی شدهاند که کرمانشاه به نمایندگی از ایران به این لیست اضافه شده است. برای معرفی شهر و استان کرمانشاه بهعنوان برند غذایی کشور برنامه ثبت بیش از ۱۰۰ غذای محلی کرمانشاهی در دستور کار قرار گرفتهاست.